Asiakkaan ääni

Löydät täältä hankkeeseen osallistuneiden kaksi työkykytarinaa.

Työkykyä yhdessä -hankkeen saamia palautteita sekä ryhmä- että yksilötoiminnasta. Lisäksi löydät hankkeeseen osallistuneiden mielipiteitä etänä järjestetystä toiminnasta.

Sanottua ryhmätoiminnasta

”Ryhmässä jokainen on tullut kuulluksi/nähdyksi ja pidän sitä arvokkaana ryhmätoiminnan antina. Inhimillisyys ja ihmisyys ja lämminhenkisyys on ollut ryhmätoiminnan kantava voima.”

”Ryhmä on ollut hyvin saavutettavissa ja matalalla kynnyksellä ollaan mielestäni juteltu ja viestitelty. Hyvin on voinut olla mukana kaikilla tavoilla ja toki oman jaksamisen ja voinnin mukaan.”

”Olen sitoutunut tekemään muutoksia, jotka vaikuttavat arkeani onnellistuttavasti. Tunnen myös, etten ole yksin oireideni kanssa, kun niistä saa puhua ymmärtävässä ilmapiirissä, ne pienenivät.”

Koettua yksilöllisestä ohjauksesta

”Yksilöllisessä ohjauksessa asetettu tavoite oli mielestäni hyvä ja vaikka aluksi se ehkä tuntui hieman epämääräiseltä, se tarttui mieleen kuin post it-lappu ja muistutteli elämän tärkeysjärjestyksestä.”

”Kun ei tarvitse vakuutella oireilun todenperäisyyttä, vapauttaa se resurssia pohtia niitä muitakin jaksamiseen/voimavaroihin ym. henkilökohtaiseen tilanteeseen liittyviä asioita.”

”Toiveikkuus on lisääntynyt!”

Mitä ajatuksia verkkovälitteisyydestä?

”mCoach – etätyökalu oli toimiva. Tykkään itse etäkokoontumisista, ei tarvitse miettiä tuoksuja ja matkoja.”

”Verkkovälitteisyys, siis Teams, pääsi yllättämään kun oli tyystin uusi tapa ”tavata”, mutta hyvällä tavalla. Toki kasvotusten tapaamista ei mikään verkkoyhteys voita, mutta tyhjää parempi huomattavasti kun näkee ja kuulee reaaliajassa. mCoach oli erikoinen, mutta toisaalta hyvä viestintäkeino ryhmän välillä arjessa ja sen tiimellyksessä antaen vapautta kirjoittaa sinne, kun on itselle sopiva hetki.”

”Etänä tapahtuva ohjaus on tapahtunut hienosti, aivan kuin istuisimme kasvokkain, ei pönötystä pöydän takaa.”

Kuinka hyödyllisenä osallistujat ovat kokeneet toiminnan

Ryhmätoiminta 4,4/5 (66 palautetta)

Yksilöllinen ohjaus 4,8/5 (33 palautetta)