Huhtikuussa Liven osatoteutus sai täysin uuden vaihteen, kun käsikirjoitus heräsi eloon 360-materiaalin kuvauksissa.

Kuvauspaikalle kokoontui mukavan monipuolinen tiimi: neljä Liven opiskelijaa, työelämän edustaja, työpaikan TET-harjoittelija, UFO-kehittäjäopettajat ja 3Dbear-yhteistyökumppanin edustajat. Oikeastaan kaikki paikallaolijat pääsivät osallistumaan UFO-näyttelijätyöhön. 360-kuvaus on silläkin tavalla kiinnostava juttu, että kukaan tai mikään ei jää kameran taakse. Kaikki tulee kuvaan mukaan!

UFO-kuvaukset oli kuin pieni elokuvaproduktio. Näyttelijätyön lisäksi kuvauksissa riitti monenlaista tärkeää tehtävää. Näyttelijöiden ohjaajalle, kuvaajalle sekä kuva-aineiston tekniselle tarkastajalle oli omat roolit. Lisäksi oli useita silmä- ja käsipareja varmistamassa, että kaikki muistetaan ja saadaan hoidettua.

Hyvän valmistautumisen ansiosta kuvaukset saatiin toteutettua kahden illan aikana. Niin kuin suuremmissakin elokuvatuotannoissa, tiimille oli varattu kuvauspaikalle herkullista evästä. Näin huolehdittiin, että tiimin vireystaso säilyy hyvänä kuvausten myöhäisestä ajankohdasta huolimatta.

Tunnelmia kuvausten jälkeen:

“Kiitos eilisestä, joka oli minulle uniikki kokemus elokuvan teosta.”

“Elämäni eka kokemus minullekin eilinen. Hienosti meni 🙂 Opiskelijoiden osallistuminen toi ufoilumme uudelle tähtitasolle. Kiitokset upeasta työillasta. Kiitokset hyvästä yhteistyöstä koko hankkeen aikana!”

“Oli kivaa! Helmiä nuo meidän opiskelijat!”