Tiedot

Työtä riittää! -hanke on täsmätyökykyisten työllistymistä edistävä hanke. Hanke toimii Kanta-Hämeen alueella 1.8.2020 – 30.4.2023. Hanke on ESR-rahoitteinen.

Lisätiedot: Projektipäällikkö Terhi Manninen

terhi.manninen@kiipula.fi, puh. 040-4571654

   

Työtä riittää! -hanke

Toteutusaika: 1.8.2020 – 31.4.2023
Rahoittaja: ESR (Euroopan sosiaalirahasto)

Työtä riittää! -hankkeen (ESR) tavoitteena on edistää täsmätyökykyisten henkilöiden työllistymistä. Hankkeen tavoitteena on luoda valmennusmalli, jonka avulla täsmätyökykyiset henkilöt työllistyvät ja yritykset saavat osaavaa työvoimaa tarpeeseensa.

Opiskelijan tai työnhakija-asiakkaan polkua työelämään tuetaan nostamalla esiin hänen osaaminen sekä keinot, jotka tukevat hänen työskentelyään. Oppilaitosten henkilöstön osaamista vahvistetaan, jotta he voivat jakaa tietoa ja tukeaan niin opiskelijoille kuin työnantajille työelämään siirtymisen vaiheessa.

Yrityksiä tuetaan löytämään täsmätyötehtäviin osaavia tekijöitä. Työhönvalmentaja tukee yritystä työnkuvien muotoilussa. Työnkuvia avataan ja työtehtävistä kootaan uusia työnkuvia, jotka eivät vaadi pitkää kokemusta tai vaativia työsuorituksia. Työllistämisen koko prosessia tuetaan huomioiden niin työnantaja, työnhakija kuin työyhteisö. Työhönvalmentaja selventää samalla työnantajalle erilaisia työllistämisen tukimuotoja.

Tavoitteenamme on kestävät työsuhteet, jotka vastaavat työelämän tarvetta. Työnkuva on mitoitettu työntekijän työkykyä vastaavaksi, jolloin työntekijä on täysin työkykyinen työssään.

Kanta-Hämeen työllisyyden eri toimijoiden kanssa kehitetään toimivia palveluita täsmätyökykyisten työllistämisen tueksi. Työtä riittää! -hanke (ESR) toteutetaan Kanta-Hämeen alueella. Päätoteuttajana hankkeessa on Kiipulasäätiö, osatoteuttajana Koulutuskuntayhtymä Tavastia.

Hankkeen toteuttajat

Kiipulasäätiö

Kiipulasäätiön perustehtävänä on ammatillisen erityisopetuksen ja kuntoutuksen järjestäminen. Toimimme yhteiskunnallisen hyvän tuottajana ja lisäämme ihmisten hyvinvointia tarjoamalla työhyvinvointipalveluita, virkistävää vapaa-aikaa ja laadukkaita puutarhatuotteita.

Kiipulan ammattiopisto on ammatillinen erityisoppilaitos. Järjestämme valmentavaa koulutusta ja ammatillista perustutkintokoulutusta erityisopetuksena. 

Lue lisää Kiipulan toiminnasta. Linkki avautuu uuteen ikkunaan.

Koulutuskuntayhtymä Tavastia

Koulutuskuntayhtymä Tavastia tarjoaa ammatillista ja yleissivistävää koulutusta sekä vapaan sivistystyön koulutusta ja harrastustoimintaa kaikille ikäryhmille. Ammattiopisto Tavastia tarjoaa yksilöllisen polun ammattiopinnoissa, johon sisältyy paljon valinnan mahdollisuuksia sekä tarvitsemaasi tukea ja ohjausta. Osaava opetushenkilöstömme ja moniammatillinen opiskelijapalveluhenkilöstömme tukevat sinua matkallasi kohti päämäärääsi.

Lue lisää Tavastian toiminnasta. Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.

Työtä kyllä riittää -hanke jatkaa työtä

Työtä kyllä riittää -hanke jatkaa Työtä riittää! -hankkeen jalanjälkiä 1.3.2023 alkaen.

Lisätietoja: Sinikka Koskiluoto, sinikka.koskiluoto@kktavastia.fi