PYRY – Pystyväksi ryhmässä

Vipuvoimaa EU:lta ja Euroopan sosiaalirahaston tunnus.

Hankkeessa tuetaan osatyökykyisiä ja muita erityisen tuen tarpeessa olevia työttömiä, ammatillisten opintojen loppuvaiheessa olevia ja vasta ammattiin valmistuneita henkilöitä kohti työtä. Tähän pyritään kehittämällä heidän urataitojaan ja tukemalla heitä työelämäyhteyksien rakentamisessa. Keskeisimpinä taitoina vahvistetaan osallistujien minäpystyvyyden kokemusta ja oman osaamisen tunnistamista ja tuotteistamista.

Lisätiedot:
projektipäällikkö Tanja Siltala
tanja.siltala@kiipula.fi
040 5683 338

Toteutusaika: 1.1.2020-31.10.2022
Rahoittaja: ESR

PYRY – Pystyväksi ryhmässä

Kehitämme opiskelijoillemme mahdollisuuksia löytää vertaisryhmätoimintaan perustuvia onnistumisen kokemuksia työelämäyhteistyöstä. Kokemusten myötä valmistuvan opiskelijan luottamus omaan osaamiseen ja taitoihin suoriutua työelämän vaatimuksista vahvistuu.

PYRY-peli 

PYRY-peli on minäpystyvyyttä, itsetuntoa sekä ryhmässä toimimista vahvistava lautapeli. Pääset pelin aikana pohtimaan omia vahvuuksiasi, kehittämisen kohteitasi sekä kertomaan muille mitä osaat! Pelissä voit myös tsempata pelikavereiden osaamista sekä pohtia yhdessä työunelmia ja työllistymistä.

PYRY-pelin pelaaminen on hauska ja helppo tapa pohtia omaa osaamista. Pelaaminen vahvistaa myös vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitojasi. PYRY-peli haastaa harjoittelemaan palautteen antamista ja vastaanottamista. Voit oppia pelissä paljon uutta itsestäsi ja kavereistasi. Pelilomakkeelle kerättyjä asioita voit hyödyntää esimerkiksi kirjoittaessasi CV:tä tai työhaastattelussa. 

PYRY-peli on kehitetty ja tuotettu Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Keski-Suomen ELY-keskuksen rahoittamassa Pystyväksi ryhmässä PYRY-hankkeessa. Hanketta toteuttavat yhteistyössä Ammattiopisto Luovi, Kiipulan ammattiopisto, SASKY koulutuskuntayhtymä, Tampereen ammattikorkeakoulu ja Valo-Valmennusyhdistys.

Tulosta PYRY-pelin tiedostot oheisen ohjeen mukaan ja ota peli käyttöön! Mukavia ja vahvistavia pelihetkiä toivottavat Pystyväksi ryhmässä PYRY -hankkeen toimijat

Tulostusohje

Peli on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan tulostettuna (sitä ei voi pelata sähköisesti). Peli ei täytä saavutettavuusvaatimuksia koska se on suunniteltu tulostettavaksi lautapeliksi.

Peli sisältää seuraavat osat:

PYRY-pelilauta – tulosta A3-kokoisena 

PYRY-peliohje – tulosta A4-kokoisena

PYRY-pelilomake – tulosta A4-kokoisena (lomake on kaksisivuinen)

PYRY-pelikortit – tulosta A4-kokoisena kaksipuoleisena arkkina ja leikkaa kortit pelissä käytettäväksi

Tulosta kaikki tiedostot värillisinä. Suosittelemme pelilaudan ja korttien laminointia.

PYRY-peliohje: avaa tulostettava peliohje uudessa välilehdessä (avautuu uuteen ikkunaan)

PYRY-pelilauta: avaa tulostettava pelilauta uudessa välilehdessä (avautuu uuteen ikkunaan)

PYRY-pelilomake: avaa tulostettava pelilomake uudessa välilehdessä (avautuu uuteen ikkunaan)

PYRY-pelikortit: avaa tulostettavat pelikortit uudessa välilehdessä (avautuu uuteen ikkunaan)