VACCINE

Euroopan unionin osarahoittama -tunnus.

Hanke vahvistaa Kiipulassa digitaalisten menetelmien osaamista vaativan erityisen tuen ammatillisen koulutuksen osana.

Lisätietoja:
Kehitysjohtaja Petteri Ora
petteri.ora@kiipula.fi
puh. 050 300 3764

Toteutusaika: 1.3.2021-28.2.2023
Rahoittaja: Erasmus+

Hankkeessa kootaan opetuksen tueksi ja välineeksi digitaalisia menetelmiä ja ohjelmia ohjeineen. Tämän työkalupakin lähtökohtana ovat Covid-19 kokemukset ammatillisen erityisopetuksen hybridiopetuksen ja -oppimisen kentältä. Hankkeessa on tuotettu katsaus Euroopan hybridipedagogiikan ajankohtaisiin muutoksiin. Työkalupakkiin koottavien menetelmien pohjaksi on tehty kyselyt johtajille, opiskelijoille ja opetushenkilöstölle partnerimaissa. Vastauksista muodostetaan valmiusasteikko, jolla voidaan arvioida kullekin kohderyhmälle sopivat menetelmät.

Hanke vahvistaa Kiipulassa digitaalisten menetelmien osaamista vaativan erityisen tuen ammatillisen koulutuksen osana. Hankkeen koko nimi on  VET and COVID-era challenges in inclusion of special needs students – VACCINE (Erasmus+ KA2, 1.3.2021 – 28.2.2023).

Hankkeen toteuttajat: Hanketta hallinnoi Kiipula. Hankkeen partnerit ovat Tredu ja TAMK Suomesta sekä Research and Innovation Management GmbH (RIM) Itävallasta, Spok sport and culture gmbh Bildungsmarkt consortium) Berliinistä ja Istituto Superiore Internazionale Salesiano di Ricerca Educativa (ISRE) Italiasta.


Lue lisää hankkeesta Tredun sivuilla: Hanke Tredun sivuilla >> (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Lue lisää hankkeesta TAMKin sivuilla >> (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Lisätietoa Erasmus+ -ohjelmasta >> (linkki avautuu uuteen ikkunaan)