Henkilöllä on silmikko ja ohjaimet käyttössä. Hän istuu pöydän ääressä ja testaa laitteistoa. Taustalla on ikkuna.

”Mielestäni Ammattiopisto Liven materiaali on tässä vaiheessa hanketta hyvää ja loogista. 360-videot toimivat ja kielellisyys on selkeää ja luonnollista. 360VR-materiaalien kehittäminen olisi hyödyllistä myös esim. maahanmuuttajien työllistymiseen liittyvissä asioissa, jolloin he pääsisivät rauhassa tutustumaan erilaisiin työtehtäviin. Tietenkin kohderyhmää pitää aina ajatella ja silloin toimintojen ei tulisi olla tulkinnanvaraisia”, kertoo Esko Janatuinen, Verkkokauppapäällikkö, Paakaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy / Helsinki Metropolitan Area Reuse Centre Ltd.

Opiskelijalla on silmikko päässä.

Liven opiskelija, Alessio: ”Pidin Pico VR-laseista. Niissä on hyvät ohjaimet ja lasit tuntuivat ergonomisesti hyviltä. Liven tekemä sisältö oli kiva, mutta haasteita (pelillisyys) voisi olla enemmän tehtävissä. Ohjaimista ja itse navigoinnista voisi olla 360-aloituksessa lyhyet ohjeet, että miten liikutaan ja mitä nappia ohjaimista pitää painaa. Selkeäkielisyys oli hyvää ja fontit ja värit toimivat minusta hyvin. En myöskään kokenut pahoinvointia”