Kehittäjätiimiläiset esittäytyivät koulutuksen alussa.
Esihenkilöt kokeilivat laitteita.
Esihenkilöt kokeilivat laitteita.
Esihenkilöt kokeilivat laitteita.
Projektipäällikkö esittelee UFO-hankkeen mahdollisuuksia kuuntelijoille.
Projektipäällikkö esittelee UFO-hankkeen mahdollisuuksia kuuntelijoille.
Esihenkilöt kokeilivat laitteita.

Kiipulassa koulutuspäälliköt ja johdon edustajat osallistuivat koko tiimillä yhteiseen päivään, jossa kehittäjätiimiläiset ottivat ensi kosketuksia laitteiden esittelyssä. Teknisiltä haasteilta ei vältytty, mutta koko esittely sujui kokonaisuudessa hienosti. Alussa projektipäällikkö esitteli UFO-hanketta ja virtuaalisten ympäristöjen ja valkotaulun mahdollisuuksia. Esittelyn jälkeen tiimi jakaantui pienempiin ryhmiin ja he kävivät kokeilemassa eri pisteillä laitteita. Loppukoonnissa tuli hyvä palautetta ja rakentavaa pohdintaa. Sovimme yhdessä, että koulutuksia tarjotaan henkilökunnalle keväälle 2023.