UFO-hankkeen esittelyä Helsingin Puotilassa Omakotisäätiön tiloissa syyskuussa 2022. Omakotisäätiön henkilökunta tutustui Liven tuottamaan materiaaliin ja piti kokemuksesta erittäin paljon. Virtuaalimateriaali herätti paljon mielenkiintoa ja poiki paljon ideoita.

Digipedagogi Erno Omakotisäätiön pääsisäänkäynnin edessä syyskuussa 2022.

Digipedagogi Erno Miettinen UFO-hankkeen esittelyssä Helsingin Puotilassa Omakotisäätiön tiloissa syyskuussa 2022. Omakotisäätiön henkilökunta tutustui Liven tuottamaan materiaaliin Ernon kanssa, ja pitivät VR- kokemuksesta erittäin paljon. Virtuaalimateriaali herätti paljon mielenkiintoa ja poiki paljon ideoita.

Digipedagogi Erno ja Omakotisäätiön henkilöstöpäällikkö Riikka Ahola pääsisäänkäynnin edessä syyskuussa 2022.

Digipedagogi Erno Miettinen UFO-hankkeen esittelyssä Helsingin Puotilassa Omakotisäätiön tiloissa syyskuussa 2022. Omakotisäätiön henkilökunta tutustui Liven tuottamaan materiaaliin Ernon kanssa, ja pitivät VR- kokemuksesta erittäin paljon. Virtuaalimateriaali herätti paljon mielenkiintoa ja poiki paljon ideoita. Tilaisuus järjestyi kätevästi Omakotisäätiön henkilöstöpäällikkö Riikka Aholan kautta.