Hankkeen ensimmäinen isompi osuus on kohta valmiina. Virtuaaliset oppimisympäristöt valmistuvat tämän syksyn loppuun mennessä. Kehittäjätiimiläiset ovat kouluttautuneet 3DBearin opastuksessa ja tuottaneet Wonda-alustalle monipuoliset virtuaaliset oppimisympäristöt. Pilotointia tehtiin monissa eri ryhmissä niin opiskelijoilla kuin henkilökunnalla. Pilotoinnista saatujen palautteiden jälkeen ympäristöjä kehitettiin edelleen.

Tässä kohtaa on hyvä pohtia mennyttä monipuolisesti, kun suunnittelemme tulevan kevään 2023 henkilöstökoulutuksia. Kiipulaan koulutuksia on tulossa kaksi eri aiheista. Ensimmäinen koulutus keskittyy virtuaalisten oppimisympäristöjen laitteisiin sekä alustaan ja toinen koulutus virtuaalisen valkotaulun käyttökoulutukseen pedagogiikka huomioiden. Mahtava kevät tulossa ja mitä kaikkea pääsemme yhdessä oppimaankaan!

Kaksi henkilöä työskentelee yhdessä isolla taulunäytöllä.
Kaksi henkilöä työskentelee yhdessä näytöllä.
Kaksi henkilöä työskentelee yhdessä näytöllä.