Tervetuloa työnantajakahveille!, kuului kutsu monilla eri kanavilla.

Torstaina 24.11. kahviteltiin verkossa ja Hämeenlinnassa Punaportilla teemalla täsmätyöt ja työllistymisen tuet. Työelämäkoordinaattori Marjo Siekkinen kertoi aiheesta ja samalla nautittiin Kiipulan ammattiopiston kokkien tarjoamia aamupalaherkkuja. Tarjota oli herkullinen ja allergiat huomioiva. Kiitos kokkiopiskelijoille ja henkilökunnalle!

Kivan jutustelun ja tiiviin infopaketin jälkeen jatkoimme tutustumista UFO-hankkeen VR-ympäristöihin. Työnantajille kokemus oli pääosin ensikertainen ja innostusta oli hienoa seurata. Testaamisten kautta avautui monenlaiset eri mahdollisuudet työnantajien ja yrittäjienkin käyttöön. Kiitos loistavista keskusteluista!

Tapaamisen jälkeen vierailijoille jaettiin suklaalevyt, joiden kääreiden päällä oli esite täsmätyöllistymisestä. Esitteiden käärimisessä ovat olleet satojen suklaalevyjen osalta työskentelemässä Punaportin TUVA-koulutuksen opiskelijat.

Täsmätöistä ja työllistymisen tuesta voit kysyä lisää työelämäkoordinaattori Marjo Siekkiseltä

marjo.siekkinen@kiipula.fi, puh. 040 714 2880

Kahvien jälkeen sovimme kevään aikatauluista, jolloin UFO-hanke jalkautuu työpaikoille kertomaan virtuaalisten oppimisympäristöjen käyttömahdollisuuksista ja sitten jatketaan VR-lasien kokeilua muidenkin työntekijöiden kanssa.

Suklaalevy, jossa on esite paketin päällä.
Ryhmä kuuntelee edessä olevan henkilön koulutusta.
Henkilöllä on VR-lasit päässä.
Kolme kokkia ja yksi katsoo kameraan.