Syksy 2022 on saatu päätökseen. UFO-hanke on edennyt hienosti eteenpäin yhdessä Kiipulasäätiön kanssa. Mennyt syksy on ollut antoisa ja paljon olemme saavuttaneet tuloksia joista saamme olla yhdessä ylpeitä. Paljon uusia digitaalisiin oppimisympäristöihin liittyviä asioita olemme tutkineet ja kehittäneet. Iso kiitos myös ammattitaitoiselle yhteistyökumppani 3DBearille. Ensi vuosi 2023 on helppo aloittaa, kun pohjatyö on hyvin tehty. Vielä on hanketta jäljellä ja varmasti pääsemme yhdessä hankkeen tavoitteisiin asti, ehkä myös pidemmälle? Hanke on nyt jo kerännyt paljon positiivista synergiaa ympärilleen ja uskon, että tämä kantaa kaikkia toimijoita eteenpäin nyt ja tulevaisuudessa. Kiitos kaikille hienosta työstä jolla on iso merkitys vaativan ammatillisen erityisopettamisen parissa työskentelevälle henkilöstölle ja asiakkaille.

Erno Miettinen – Digipedagogi Live-säätiö