UFO-hanke sai vierailijoita ammattiopisto Tavastiassa. Iltapäivän aikana vierailijat pääsivät tutustumaan interaktiivisiin valkotauluihuin, sekä virtuaalisiin oppimisympäristöihin. Tavastiassa on myöskin toteutettu virtuaalisia oppimisympäristöjä ja pääsimme vastavuoroisesti katsomaan heidän toteuttaman ympäristön, autoalan turvallisuuskävelyn.

Iltapäivä oli erittäin antoisa ja saimme aikaan paljon rakentavaa keskustelua liittyen Wonda-alustaan, valkotauluihin, sekä ylipäätänsä virtuaalisten oppimisympäristöjen luomisesta. UFOn toiminta kiinnosti ja palautetta tuli vierailijoilta suoraan.

Teillä oli tosi mahtavat esittelyt: Älytaulu on oikeasti hyvä malli ja opettajanne osaavat sitä käyttää. Opin myös asioita tomaatinviljelystä, mutta pitää vielä jatkaa linkkinne takaa, jotta saan tomaattien tuennan kuntoon omassa kasvihuoneessani ensi kaudelle. Teillä on isot ja hyvät suunnitelmat alkaa käyttää Wondaa.

Kiitos ammattiopisto Tavastian vieraat! Mukavaa, kun kävitte!