UFO-hankkeen ohjausryhmä on kokoontunut tähän saakka ainoastaan Teamsissä. Tällä viikolla saimme väkeä vierailulle Kiipulaan, Janakkalan toimipaikkaan. Aluksi esittelimme hankkeessa tuotettuja oppimisympäristöjä tietokoneen näkymän kautta. Kävimme läpi ympäristöjen eri osia ja kerroimme kehittäjätiimien työskentelyn eri vaiheista.

Esittelyn jälkeen vierailijat pääsivät kokeilemaan ympäristöjä VR-laseilla ja osalla kokemus oli ensimmäinen. Virtuaalinen taulu kiinnosti ja sitä päästiin kokeilemaan käytännössä. Laitteen teknisistä ja pedagogisista käyttökokemuksista saatiin hyviä keskusteluja.

Ohjausryhmältä tuli hyvää palautetta hankkeessa tuotetusta materiaalista ja laitteista. Mietimme myös kehittämisajatuksia, joiden parissa hankkeen viimeinen neljännes työskennellään. Livenä tapaamiset tuovat paljon hyviä ajatuksia ja kohtaamiset ovat todella arvokkaista.

Neljä henkilöä on virtuaalisen taulun edessä kirjoittamassa ja katselemassa.
Kolme henkilöä on virtuaalisen taulun edessä kirjoittamassa ja katselemassa.
Kolme henkilöä on virtuaalisen taulun edessä kirjoittamassa ja katselemassa.