Viime viikolla Liven toimijat Erno Miettinen ja Minna Kiili pitivät yhteisen Teamsin liveläisten kanssa, jossa pääsimme kuulemaan ja tutustumaan kevään aikana tuotettuihin materiaaleihin. Hienoja virtuaalisia oppimisympäristöjä on tuotettu!

UFO-hankkeen loppuseminaarissa on mahdollisuus tulla itse kokeilemaan miten tämä prosessi etenee. Koulutukseen on 12 paikkaa auki, joten ilmoittaudu mukaan (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Live-säätiön Erno Miettinen on kouluttanut useita tiimejä eri toimipaikoissa. Metsälä logistiikka goes 360. Siellä kuvattiin yhteistyössä logistiikan ja YTO-opettaja Pekka Pakkalan kanssa logistiikan ammatillista 360-materiaalia. Mahtavaa heittäytymistä kaikilta. Materiaalia työstetään maalis-huhtikuun aikana. Merkonomiopiskelijat ja henkilökunta toteuttavat yhteistyössä YTO-tiimin kanssa 360-materiaalia. Keskiössä on aulapalvelun toiminnot. Opiskelijat näyttelevät ja yhdessä käsikirjoittavat materiaalia UFO-tiimin ohjeistuksessa.

UFO goes Lohja. Liven Lohjan etäyksikkö on tiiviisti mukana TELMA/TUVA ryhmien kanssa. UFO-tiimi ohjaa materiaalin tekemistä. Keskiössä ovat arkiset toiminnot ja niiden ympärille rakentuu hieno kokonaisuus. UFO-tiimi haastatteli opiskelijoita Green Screen kankaan edessä, haastattelussa TUVAn opiskelija Jasperi.

Astiahuollossa on toteutettu työvaiheiden kuvaus. Kuvakaappauksista näkee työtehtävien vaiheita.