Maaliskuu on juuri vaihtunut huhtikuun puolelle ja kesä tekee väistämättä tuloaan. Valoisuuden vaikutuksen voi jo aistia kehossa, mikä on erittäin virkistävää sekä voimaannuttavaa – kiitos kellojen käännön! Yhtenä tulevan kesän lähestymisen merkkinä voi pitää myös sitä, että UFO-hankkeen loppuseminaari alkaa vääjäämättä lähestymään. Aika on mennyt taas nopeasti viikkojen vain vilahtaessa eteenpäin, mutta loppua kohden työtahti on tuntunut kiihtyvän.

UFO-hankkeen loppuseminaari järjestetään torstaina 4.5.2023 Janakkalassa. Paikkana toimii Kiipulan ammattiopiston liikuntahalli. Tervetuloa sankoin joukoin kuulemaan sekä katsomaan millaisia tuloksia olemme saaneet aikaiseksi.

Nyt on kuitenkin vielä tovi aikaa työskennellä ahkerasti koulutuksien parissa. Viime perjantaina 31.3.2023 koulutuspaikkoina toimi Lahti sekä Janakkala. Itse osallistuin Lahdessa järjestettyyn koulutukseen toisen kouluttajan roolissa. Koulutuksiin Lahden osalta on osallistunut kolme tiimiä, kaksi Kouvolasta ja yksi Lahdesta.

Työskentely eteni mukavan rennossa ilmapiirissä, eikä naurun pyrähdyksiltäkään päässyt välttymään. Toki kaiken keskellä työhön keskityttiin tosissaan, jonka myötä ympäristöt etenevätkin oikein mallikkaasti. Työskentelyn ohessa oli oiva hetki kysellä koulutettavien tuntemuksia UFO-hankkeen tiimoilta.

  • Yleisesti koulutettavat pitävä VR-maailmaa mielekkäänä sekä innostavana.
  • Ajan puute sekä asioiden paljous on hieman hankaloittanut sisäistämistä. Toiveena olisikin, että työajat olisi järjestetty niin, että olisi mahdollisuus perehtyä asioihin enemmän.
  • Myös muu oheistoiminta mm. ilmoittautumiset koulutuksiin sekä TEAMS-kanava on tuntunut osalle hieman sekavalta – tottahan se on, kun aikaa on rajatusti ja asioita paljon, niin ei sisäitäminen aina helppoa ole.
  • Mielekkääksi on koettu myös se, että koulutukset tapahtuvat paikan päällä ”livenä”, eikä esim. TEAMS-kokouksen välityksellä verkossa.
  • Kaiken kaikkiaan koulutukset ovat hyvällä mallilla ja etenevät aikataulussaan – motivoitunutta väkeä on ilo kouluttaa.

P.S. Alla olevasta linkistä myös sinä pääset osallistumaan UFON loppuseminaariin!

https://link.UFO-hanke ilmoittautuminen

Lisätietoja loppuseminaarista:

-Juho Aholaakko