Ufo-hanke esittäytyi tänään Walonkulman Klubitalolla Hämeenlinnassa. Olemme vierailusta erittäin innoissamme, koska pääsemme tekemään Walonkulman kanssa yhteistyötä myös tulevaisuudessa. Klubitalo kuuluu Kiipulan yhteistyökumppaneihin, ja tänään UFO-hankkeen myötä klubilaiset pääsivät tutustumaan virtuaalisiin oppimisympäristöihin.  Ammatillinen erityisopettaja Laura Aro yhdessä klubilaisten kanssa uppoutui tomaatin viljelyn saloihin. Ensin ympäristöä katsottiin tietokoneelta, jonka jälkeen jokainen sai kokeilla virtuaalisessa oppimisympäristössä toimimista VR-silmikoiden kautta.

Vastaanotto oli innostunutta, ja yhdessä totesimme ympäristöjen soveltuvan monenlaisiin yksilöllisiin tarpeisiin.

Walonkulman testaajat antoivat myös erinomaista palautetta siitä, kuinka oppimisympäristöä voisi kehittää eteenpäin ja vielä paremmaksi. Lämmin kiitos teille kaikille Walonkulman Klubitalolaiset, nähdään taas!