Ufo- hanke esitteli 5.4. virtuaalisia oppimisympäristöjä Sandwich Brosilla. Turenkilainen rentoa Streetfood-henkistä ruokaa tarjoava ravintola on ollut vuosia Kiipulan ravintola- ja cateringalan kiinteä ja hyvä yhteistyökumppani.

Esittelyn tiimellyksessä ilmeni hauska yhteensattuma ravintolayrittäjän ja virtuaalisen ympäristön väillä. Laittaessaan silmikon päähänsä yrittäjä palasi omaan opetuskeittiöönsä vuosien takaa, ja lämmin nauru täytti huoneen.  Ravintola- ja cateringalan ympäristö on kuvattu keittiössä, jossa on opetettu 90-luvulta lähtien kokkiopiskelijoita, ja opetetaan edelleen. Tämän ympäristön myöstä siis voi kokea erittäin todentuntuisen paluun omille kokin juurille.

Saimme Sandwich Brosilla lämpimän vastaanoton ja hyviä ajatuksia oppimisympäristöjen kehittämiseen. Keskustelimme myös yleisesti ravintola-alan yrittäjyydestä, ja millaisia asioita viimevuosina on ollut alan haasteena. Jatkossa teemme varmasti yhteistyötä ja herkuttelemme ravintolan rennolla otteella luoduista annoksista. Lämmin kiitos Sandwich Bros. 

-Laura Aro-

Kaksi henkilöä katselee VR-laseilla.