Moninaisuus työyhteisössä -hankkeen yhtenä tavoitteena on kehittää ja pilotoida Lahden toimipaikalle pedagoginen työosuuskunta. Pedagoginen työosuuskunta on oppilaitoksen yhteydessä toimiva pääosin opiskelijoista koostuva osuuskunta, joka voi tuottaa palveluita, tuotteita ja asiakastöitä. Toiminta on yrittäjämäistä ja osuuskunnassa toimiminen kerryttää samalla opintopisteitä.

Projektipäällikkö Anne Timonen kertoo kuulijoille Moninaisuus työyhteisössä -hankkeen taustasta ja tavoitteista.
Matti Ketola Osuuskuntien keskusjärjestö Pellervo ry:stä kertoo kuulijoille yleistä tietoutta osuuskuntatoiminnasta.

Tähän liittyen järjestimme henkilöstöllemme kehittämisiltapäivän. Rautalankatietoutta osuuskuntatoiminnasta toi Matti Ketola Osuuskuntien keskusjärjestö Pellervo ry:stä. Samaistuttavaa ja innostavaa kokemustietoa jakoivat Kiipulan Hämeenlinnan toimipaikan Kiip-IT-osuuskunnasta työhönvalmentaja Mikko Kurkinen, osuuskunnan puheenjohtaja ja tietotekniikan opiskelija Nikola Karttunen sekä etäyhteyksien päästä opettajat Riitta Koikkalainen ja Minna Hiltunen. Tapahtuman avasi hankkeen projektipäällikkö Anne Timonen LAB-ammattikorkeakoulusta. Herkulliset tarjoilut loihti oman ravintola- ja cateringalamme opiskelijat henkilökunnan ohjauksella.

Kuvassa vasemmalta oikealle Kiipulan ammattiopiston Hämeenlinnan toimipaikan Kiip-IT -osuuskunnan puheenjohtaja Nikola Karttunen sekä työhönvalmentaja Mikko Kurkinen ja Osuuskuntien keskusjärjestö Pellervo ry:n Matti Ketola.
Kiipulan ammattiopiston Hämeenlinnan toimipaikan tieto- ja viestintätekniikan alan työhönvalmentaja Mikko Kurkinen kertoo heidän KiipIT -osuuskunnasta Kiipulan Lahden toimipaikan työntekijöille.
Rahoittajan lipputunnus, jossa lukee: Euroopan unionin osarahoittama.