Yhdessä parasta

Valtakunnallisessa Yhdessä Parasta -hankeverkostossa kehitetään henkilökohtaistamisen ja työpaikalla tapahtuvan oppimisen toimintatapoja. Kiipulassa hanke toimii Lahdessa, Kouvolassa ja Vantaalla.

Lisätiedot:
Yhteyshenkilö Tanja Luukkonen
tanja.luukkonen@kiipula.fi
puh. 040 457 8803

Toteutusaika: 1.9.2020-30.4.2022
Rahoittaja: OPH, laadun ja tasa-arvon ohjelma

Vertaisoppimisen keinoin kehitetään HOKS-työtä, työelämäyhteistyötä sekä koso-opso-käytäntöjä. Hankkeessa otetaan käyttöön ja sovelletaan Parasta osaamista -hankkeen materiaaleja. Kiipulan vertaisohjaajat mm. toteuttavat verkkotyöpajoja, joissa sparrataan Parasta-materiaalin käyttöönottoa. Lisäksi Kiipula konsultoi erityisen tuen asioissa hankeverkostoa ja tekee valtakunnallista yhteistyötä AMEO-oppilaitoksien kanssa.

Hankeverkostoa koordinoi Keuda. Kiipulan lisäksi partnereina ovat Axxel, Luksia, Lahden konservatorio, Pajulahden urheiluopisto, Pop & Jazz Konservatorio, Prakticum ja Salpaus. Verkosto on osa Etelän verkostoa, jossa on yhteensä 33 koulutuksen järjestäjää. Valtakunnallisesi mukana on lähes 90 koulutuksenjärjestäjää.


Kiipulan työhönvalmentaja Pirkko Louhelainen puhuu Salpauksen podcastissa yhteistyöstä ammatillisen erityisoppilaitoksen ja puhtaanapitoalan yrityksen välillä. Kuuntele podcast Salpauksen sivuilta >> (Linkki avautuu uuteen ikkunaan.)