Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Konkreettisia malleja täsmätyökykyisen palveluprosessissa

19.4.2023 klo 13:30 - 16:00

Kuvassa ovat mukana olevien yritysten logot. Mukana ovat Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, Kehitysvammaisten palvelusäätiö, BusinessOulu työllisyyspalvelut, thl, Tykky-hanke, Työtä Riittää -hanke ja Kiipula työllisyyden kuntakokeilun tukena -hanke.

Millaisia työllistämisen malleja Suomessa on kehitetty? Miten tuettu
työllistäminen saadaan käytännössä onnistumaan? Millaisella
verkostoyhteistyöllä Pirkanmaalla on luotu polkuja työelämään? Miten
työikäisten palveluita yhteensovitetaan yhteisövaikuttamalla? Kuinka
Kiipulan ammattiopisto tukee työllistymisessä?

Webinaarissa jaetaan tietoa ja kokemuksia työllistämisen malleista ja palveluprosesseista.

Tule kuulemaan puheenvuoroja, ratkaisuesimerkkejä ja keskustelemaan tärkeistä teemoista!
  • Erikoissuunnittelija Tuuli Riisalo-Mäntynen, Työelämäosallisuus ja työllistymisen tuki -tiimi, THL kertoo erilaisista täsmätyökykyisten työllistymistä tukevista malleista ympäri Suomen.
  • Projektityöntekijä Reetta Ersfolk, TYKKY-hanke, Kiipulan ammattiopisto tuo terveisiä työpaikoilta. Hän kertoo miten oppilaitoksessa tehdään työelämäyhteistyötä ja tuetaan työnantajia.
  • Vastuuyksikköpäällikkö Markus Pekkala, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue ja Työkykykoordinaattori, projektipäällikkö Sanna Syrén BusinessOulu työllisyyspalvelut  esittelevät yhteistä toimintamallia ja konkreettisia keinoja, jotka ovat edistäneet asiakkaiden ja ammattilaisen yhteistyötä työikäisten palveluissa.
  • Vastaava asiantuntija Satu Koivurinne ja suunnittelija/työhönvalmentaja Jenni Kujansivu, KVPS nostavat esiin konkreettisia esimerkkejä ja kokemuksia verkostoyhteistyön avulla työllistymisestä. Pirkanmaan Palkkaamo on kehittänyt työhönvalmentajien koulutusta ja ylläpitänyt työhönvalmentajien verkostoa.
  • Työelämäkoordinaattori Marjo Siekkinen ja projektipäällikkö Terhi Manninen esittelevät Työtä riittää!– hankkeessa toteutettua täsmätyökykyisten työllistymisen mallia ja työnantajien tukea sekä kuntakokeilun ja muiden palveluiden kanssa tehtyä yhteistyötä.

 

Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

Kiipula työllisyyden kuntakokeilun tukena -hanke