Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Uusi kuntoutumisryhmä aloittamassa

26.9.2022

Uusi kuntoutumisryhmä aloittamassa 26.9.22! Lue lisää ryhmän toiminnasta ja ilmoittaudu mukaan!

Ryhmämuotoinen kuntoutus

Kuntoutuksen asiantuntijan tarvelähtöisesti räätälöimä ryhmämuotoisen kuntoutuksen prosessi, jossa osallistujilla on mahdollisuus vaikuttaa toiminnan sisältöön.

Osallistujat asettavat omat henkilökohtaiset tavoitteensa työ- ja toimintakyvyn edistämiseksi kahdenkeskisissä keskusteluissa ammattilaisen kanssa. Tavoitteiden asettamisen pohjana hyödynnetään Kykyviisari®- itsearviointimenetelmää. Tavoitteiden saavuttamiseksi osallistuja saa sekä ryhmän että ammattilaisen tuen.

Ryhmätapaamiset toteutetaan etänä Teams-alustalla ja kuntoutumisen tueksi käytetään Movendos mCoach- sovellusta¹, joka helpottaa yhteydenpitoa tapaamisten välillä.

¹ Movendos mCoach on helppokäyttöinen ja monipuolinen sähköinen etätyökalu, joka mahdollistaa paikasta ja ajasta riippumattoman palvelun asiakkaille ja uusia tekemisen tapoja ammattilaisille. Tietosuojattu etäpalvelu on suunniteltu erityisesti yksilö- ja/tai ryhmämuotoiseen valmennukselliseen toimintaan.

Ota yhteyttä neuvontapuhelimen kautta tai lähetä meille yhteystietosi, niin kerromme sinulle lisää.

Osallistuminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja on maksutonta. Hankkeessa käytetään etämenetelmiä, joten voit osallistua toimintaan kotoa käsin. Osallistumalla hankkeeseen olet samalla mukana sisäilmasta oireileville kohdennetun kuntoutumisen tuen kehittämistyössä.  

Kuntoutumisryhmän aikataulut

Kuntoutumisryhmä kokoontuu kahdeksan (8) kertaa Teams-sovelluksella. Teams-linkit lähetetään osallistujille ennen jokaista kokoontumiskertaa. Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 17-18.30.

26.9 Tutustuminen

10.10 Kokemusten jakaminen

24.10 Kokemusten jakaminen

7.11 Keinoja kokemusten työstämiseksi

21.11 Ryhmän yhteinen tavoite

5.12 Palautumisesta

19.12 Ryhmän toivekerta

Välijakso

13.2 Yhteenvetoa ryhmästä

Ryhmätapaamisten lisäksi järjestetään neljä (4) yksilöllistä ohjausta, joiden ajankohdat sovitaan erikseen.

Tiedot

Päivämäärä:
26.9.2022
Tapahtumaluokat:
,