Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari ”Miten kohtaan erityispiirteisen työnhakijan?”

20.2.2023 klo 14:00 - 16:00

Webinaari "Miten kohtaan erityispiirteisen työnhakijan?" puhujien kuvat. Alareunassa on Kiipulan logot ja rahoittajan Opetushallitus logot.

Tervetuloa kuulemaan asiantuntijoita, kokemuksia ja inspiroitumaan!

Artisti, KM Signmark Marko Vuoriheimo käsittelee puheenvuorossaan asenteita ja tahtoa, miten saavutetaan unelmat todeksi ja mahdottomat mahdolliseksi.

FM, KM, musiikki- ja aikuispedagogi, PCC, CTPC Elina Akola on valmentanut erityisherkkiä uraan ja työhön liittyvissä asioissa. Puheenvuorossa käsitellään mm. hyvää kohtaamista työnhakijan ohjaamisessa ja miten se palvelee kaikkia diagnooseista huolimatta.

Psyko- ja kuvataideterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja, sosiaalipsykologi ja YTM Virpi Hongisto on pitkänlinjan psykoterapeutti. Hänellä on kokemusta erityisryhmien kuntoutuksesta, koulutuksesta ja työllistämisestä. Puheenvuorossaan hän käsittelee mm. miten voimme tunnistaa, huomioida ja tukea paniikin, ahdistuksen ja sosiaalisten tilanteiden pelkoista työnhakijaa.

Kokemusasiantuntija ja ohjaustoiminnan artenomi Siiri Jokikodan puheenvuorossa pääsemme kurkkaamaan erityispiirteisen aikuisen vuorovaikutustilanteisiin ja saamme tietoa neurokirjon monimuotoisuudesta kokemusasiantuntijan näkökulmasta.

Tervetuloa kuulolle!

Ilmoittaudu webinaariin tästä

 

Tiedot

Päivämäärä:
20.2.2023
Aika:
14:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , , , ,

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

Kiipula työllisyyden kuntakokeilun tukena -hanke